• 960-400-2.jpg
 • 960-400-13.jpg
 • 960-400-18.jpg
 • 960-400-15.jpg
 • 960-400-11.jpg
 • 960-400-20.jpg
 • 960-400-22.jpg
 • 960-400-29.jpg
 • 960-400-27.jpg
 • 960-400-10.jpg

 30+ jaar ervaring

 direct en persoonlijk contact

 perfectie tot in de details
Op zoek naar een ervaren aannemer? Neem nu contact op voor meer informatie │ 0111- 652749 |  info@verseput-bouw.nl

ALLES IN ÉÉN HAND

Verseput Bouw- en Milieutechniek richt zich met name op:

 • bouw van (luxe) bungalows
 • bouw van bedrijfspanden
 • aanbouwen en uitbreiden van bestaande panden
 • onderhoudswerkzaamheden en renovatie

De mensen van Verseput hebben alle nodige disciplines in huis: metselen, timmeren, het vervaardigen van  houten kozijnen en dakkapelen van hoge kwaliteit. Daar waar nodig worden specialisten ingeschakeld (voor bijvoorbeeld technische installaties en afwerksystemen) die onder supervisie van Verseput de opdracht tot in perfectie uitvoeren.
 

UW UNIEKE IDEE

Verseput verzorgt ook uw ontwerp in eigen beheer. Het eerste voordeel is dat u van meet af aan de gehele opdracht in één betrouwbare hand houdt. Het tweede voordeel is dat u niet aangewezen bent op standaardwoningen volgens een vast systeem ontwikkeld, te kiezen van een plaatje uit een catalogus. Verseput bouwt uniek voor u, geheel naar uw wensen en ideeën.

VAN STAP TOT STAP

Dat verwerken van uw opdracht gaat volgens een eenvoudige maar heldere werkwijze:

 1. De conceptfase: uw ideeën bespreken wij samen. We onderzoeken wat de bouwtechnische en dus uitvoerbare mogelijkheden zijn, stellen zonodig alternatieven voor en zorgen dat alles is voorbereid voor het ontwikkelen van het bouwtechnische ontwerp.
   
 2. De ontwerpfase: uitgaande van de eerste stap maken wij een ontwerp/schetstekening.
  Aangezien wij alleen uitgaan van realiseerbare ontwerpen beramen wij meteen de kosten van de werkzaamheden en bieden u dus meteen een passende offerte. Zo krijgt u geen onverwachte verrassingen achteraf.
   
 3. De bevestigingsfase: wanneer u na de eerste 2 (kosteloze) stappen besluit akkoord te gaan met het ontwerp en de offerte, wordt alles omgezet in definitieve tekeningen en een orderbevestiging.
   
 4. De voorbereidingsfase: wanneer u dat wenst verzorgen wij de nodige papieren rompslomp. Bouwvergunningen, afspraken met materiaalleveranciers en onderaannemers. Hierbij komt de sterk regionale binding van Verseput goed van pas.
   
 5. De zekerheidsfase: Verseput coördineert de verzorging van eventuele bodemonderzoeken (sonderingen en/of milieutechnisch), vervaardigt een EPC-berekening (vaststellen van de energetische efficiëntie het project). In deze fase wordt de constructie doorberekent door een constructeur.
   
 6. De realisatiefase: dat waar het u om te doen is, de realisatie van het te bouwen project of uit te voeren werk. Zelfs nu kunt u het project nog beïnvloeden. Verseput werkt immers niet met standaard plannen maar met op maat gemaakte ontwerpen. Op uw maat, waarbij een optimale flexibiliteit mogelijk is.


Verseput Bouw- en Milieutechniek is lid van de Stichting Woningborg (mogelijkheid voor het bouwen onder GIW-garantie).
 

PROJECTONTWIKKELING

Twee landelijk gelegen woningen naast plan tureluur, centraal gelegen op het eiland!

In het kader van de 'ruimte- voor- ruimte' regeling mogen er op de plaats van een oorspronkelijke veehouderij 2 woningen gebouwd worden. De architectuur dient overwegend een landelijke stijl uit te stralen. De impressies en situatietekening hieronder geven een mogelijk beeld aan.
Ziet u het al voor zich? In alle rust wonen in een comfortabele landelijk gelegen woning. Kom bij ons langs om vrijblijvend meer informatie over dit project te ontvangen. Beide kavels zijn ongeveer 3000m2 groot, dit betekend meer dan genoeg ruimte om uw privacy te garanderen.